Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak, İl Müftüsü Orhan Genç ile Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Yavuz Yılmaz, Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret ettiler.
Hafta ile ilgili Vali Ahmet Ümit’e bilgiler veren İl Müftüsü Orhan Genç, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bu yıl Din Görevlileri ve Camiler Haftasının ana teması olarak “Cami ve Hayat” konusu belirlenmiştir. Bu çerçevede camilerimizi ve okullarımızı ziyaret ederek hafta ile ilgili bilgiler vereceğiz" dedi.
Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak ta hafta dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında cami ve din görevlilerine “Cami ve Hayat” konusunda bir konferans vermek amacıyla Bolu’da belirtti.
Hafta dolayısıyla düzenlenen etkinlikler hakkında İl Müftüsü Orhan Genç’ten bilgiler alarak Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayan Vali Ahmet Ümit, “Toplumumuzun özellikle de geleceğimizin teminatı evlatlarımızın dini bilgilerini, kültürünü olumlu yönde artırmak hepimizin vazifesidir. Bu anlamda hafta çerçevesinde düzenlemiş olduğunuz etkinliklerle sadece camilerde değil, camilerin dışındaki mekânlarda da toplumun diğer kesimleriyle bir araya gelmek önemli. Tabi bu tür etkinliklerin sadece bir hafta değil tüm yıl boyunca yapılmasını ve bu sayede insanlarımızın camilerimize olan ilgilinin artmasını temenni ediyorum. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Camiler ve Din Görevlileri Haftanızı kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.





