ASKF Başkanı Cemalettin Metin, hafta sonu oynanacak olan final karşılaşması öncesi hem sezonu hem de bundan sonra yapılacak organizasyonlar hakkında değerlendirmede bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

“Hayırlısı ile maçlarımızı sonlandırdık”

Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin, sezonun sonuna gelinirken açıklamalarda bulundu. Metin şöyle konuştu: “Bolu 1 Amatör Küme Maçlarının ardından Play-Off karşılaşmalarının da sonuna geldik. Bizim açımızdan güzel bir sezon oldu diyebiliriz. Play-Off maçlarımız başlaması ile birlikte sentetik sahaların değiştirilmesi istendi. Bizde maçlara ara vermeden oynansın diye karşılaşmaları 3 ve 4 numaralı çim sahalara kaydırdık. Hayırlısı ile maçlarımızı sonlandırdık.”

“Her iki güzide takımımıza final maçında başarılar dileriz”

ASKF Başkanı Cemalettin Metin, Yeniçağaspor ile Geredespor arasında oynanacak karşılaşmayı da değerlendirerek; “Şimdi Play Off da Şampiyon olan Geredespor ile Yeniçağaspor Play-Out’ta karşı karşıya gelecekler. Her iki takımda ilimizin güzide şirin komşu ilçeleri yıllara dayanan dostlukları ve kıyasıya bir mücadelelerine şahit oluyoruz. Bizde ASKF olarak her iki güzide takımımıza final maçında başarılar dileriz. Final karşılaması Bolu Atatürk Stadyumunda 07.05.2023 pazar günü saat 15:00’de oynanacak. Sizin kanalınızla bir kez daha duyurabilirim. Centilmence bir karşılaşma olsun. Karnaval havasında bir maç izleyelim. Şehrimize yakışan bir final olsun” dedi

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ