Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanlığında, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın katılımında gerçekleştirilen toplantıya, CHP Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Türker Ateş katılmadı.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, deprem bölgesindeki çalışmalarının ardından Bolu’ya döndü. Başkan Özcan ve CHP Bolu İl Örgütü, yeni il başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, 2. Sıra Milletvekili Adayı Burak Cop ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Zuhal Toker Işın ile parti üyeleri yer aldı.

Toplantıya CHP Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Türker Ateş katılmadı. Ateş’in toplantıda bulunmamasına ilişkin İl Başkanı Türkoğlu Bolu Valiliğinde bir programda olduğunu dile getirdi. 3. Sıra Milletvekili Adayı Toker ise valilik programının bittiğini ve hastaneye gittiğini ifade etti.

Bolu Belediye Başkan Tanju Özcan ise, “Türker Bey ile gelirken konuştum. 2 buçukta basın toplantım var, ‘Benim de programım var, çalışıyorum’ dedi. Hatta akşamki programla ilgili falan da konuştuk. Bir sıkıntı yok yani. Umuyorum sadece Türker Bey’i, Meclise göndermekle kalmayacağız, hedefimiz daha büyük.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ