AK Parti mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti eleştirerek, “Bolu Tüneli'ni unutmayın. Bolu Tüneli'yle ilgili ne diyorlardı? ‘Burayı patates deposu mu yapalım? Biz bu tüneli açacağız ve buradan karda kışta benim vatandaşımın o çektiği çileyi sona erdireceğiz. Yaptık mı? Bolu Dağı Tüneli'ni böylece aştık mı? Sadece bunları anlatın” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Ankara Mitingine katıldı. Eşi Emine Erdoğan’ın eşlik ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Millet İttifakı’nı eleştirdi. Bolu Dağı Tüneli üzerinden hizmet ve eserleri değerlendirdi.

“BİZİMLE YARIŞMAK İSTEYEN HERKESE HODRİ MEYDAN”

AK Parti iktidarı boyunca verilen görevleri en iyi şekilde yaptıklarını dile getiren Erdoğan, “Bu milletin sandıkta omuzlarımıza yüklediği ağır sorumluluğun hakkını biz en güzel şekilde vermeye çalıştık. Zorluklarla karşılaşsak da şikâyet etmedik. Asla bahanelere sarılmadık. Kardeşlerim eğitimde reformları yaptık mı? Vatandaşa meydanlarda verdiğimiz sözleri göreve gelince unutanlardan, üzerine beton dökenlerden hiçbir zaman olmadık. Laf yerine iş ürettik. Reklam yerine hizmet yaptık, ihtiras peşinde değil, ülkemize icra peşinde koştuk. Milletimiz de bizim samimiyetimizi gördü. Mücadelemizi takdir etti. Siyasi hayatımız boyunca, duasıyla, desteğiyle bize hep sahip çıktı. Bolu Tüneli'ni unutmayın. Bolu Tüneli'yle ilgili ne diyorlardı? ‘Burayı patates deposu mu yapalım? Doğal gaz deposu mu yapalım’ Kimin dönemiydi bunlar? İşte CHP'nin dönemleriydi. Biz geldik dedik ki hayır. Ne patates deposu, ne doğal gaz deposu... Biz bu tüneli açacağız ve buradan karda kışta benim vatandaşımın o çektiği çileyi sona erdireceğiz. Yaptık mı? Bolu Dağı Tüneli'ni böylece aştık mı? Sadece bunları anlatın. Ne yaptıysak onu anlatın. Eser ve hizmet siyasetinde bizimle yarışmak isteyen herkese hodri meydan diyoruz. Ziya Paşa ne diyor? ‘Eşek ölür kalır semeri insan ölür kalır eseri’ olay bu. Çünkü biz bu konuda kendimize güveniyoruz. Ama bugün karşımızda maalesef bambaşka bir manzara var. Ortada elle tutulur hiçbir eserleri olmayanlar, referansı olmayanlar, sağda solda dolanıp akıllarına ne Gelirse üflüyorlar” şeklinde konuştu.

Editör: Oğuzhan EKE