BOLU’DAN GİDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİLER

Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol ve Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Muhammed Nur Öğün, deprem bölgesine gitti. Bölgede görev alan sağlık çalışanlarını da ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Haber: Ebru Buket Dönmez

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından yaralar sarılmaya çalışılıyor. Yaşanan felaketin ilk anlarından itibaren Bolu’dan deprem bölgesine giden sağlık çalışanları büyük bir fedakarlık göstererek çalışmalarına devam ediyor.

İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol ve Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Muhammed Nur Öğün, Bolu’dan gönüllü olarak deprem bölgesine giden sağlık çalışanlarını ziyaret ederek vermiş oldukları hizmetler için teşekkür etti.

BİNİN ÜZERİNDE PERSONEL GÖREV ALDI

Deprem bölgesine ilk günlerden itibaren Bolu’dan toplamda  1000’in üzerinde sağlık çalışanı gitti. Her hafta dönüşümlü olarak görev alan personellerden bu hafta 13 ambulans ekip ile 117 sağlık çalışanı bölgede bulunuyor.

SAĞLIK BAKANI KOCA DA ZİYARET ETMİŞTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 19 Şubat’ta Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı gönüllü sağlık ekiplerini, destek için gittikleri Hatay ilinde ziyaret ederek kolaylık diledi.

Editör: Ebru Buket EKE