Bolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Fırat, yaklaşan eğitim ve öğretim yılı öncesinde yazılı bir açıklama yaparak, tüm şoför esnafının yeni döneme hazır olduğunu ifade etti.

Bolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Fırat yeni dönem öncesi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “2018-2019 eğitim ve Öğretim yılının başlamasına günler kaldığı için hepinizin heyecanını hissediyorum. Yeni eğitim ve öğretim yılının öncelikle öğrenci ve öğretmenlerimize ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Yüksek akaryakıt fiyatları, Alım gücünün düşüklüğü, piyasalardaki hareketlilik sebebi ile yedek parçaya, işçiliklere, bakım onarım maliyetlerinin yüksekliği, vergiler nakliyeci esnafımızı son derece sıkıntıya düşürmüştür. Nakliyeci esnaflarımız hu tarz yaşanan zorluklara rağmen; araç bakımları yapılmış, Minibüs ve otobüs araçlarımızda Kamera ve görüntü cihazlarımız ile donatılmış, her koltuğa emniyet kemerleri bağlanmış, deneyimli şoför ve personeli ile yaşadıkları tüm sıkıntıları bir kenara bırakıp yeni Eğitim ve öğretim yılına hazır hale gelmiştir.

Bundan önceki yıllarda değerli şoför kardeşlerimizin bizlere emanet edilen öğrenci ve öğretmenlerimizi güvenli bir şekilde okuldan eve, evden okula getirilip götürülmesinde büyük bir dikkat ve önem göstererek çok şükür hiçbir ölümlü ve yaralamalı kazaya karışılmamıştır. Siz değerli öğrenci ve öğretmenlerimiz ve cefakâr servis ve okul taşımacılığı yapan kıymetli üyelerimi cam gönülden kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum.

Başta Bolu halkımız olmak üzere tüm öğrenci ve öğretmenlerimize yeni dönemde başarılar diliyorum. Her türlü taşımacılık hizmeti veren esnaflarımız almış oldukları, sorumluluğun bilincindedir. Bu vesile ile önümüzdeki günlerde yeni eğitim ve öğretim döneminin Tüm velilerimize, halkımıza şoför ve nakliyeci esnaflarımıza hayırlı olmasını diler, kazasız belasız bir dönem geçirmelerini yönetim, denetim kurulum ve tüm üyelerimiz adına başarılar diler saygılar sunarım.”

Editör: TE Bilisim