AK Parti Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, İsveç’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yapılan maketli propagandaya ateş püskürdü.

Haber: Ebru Buket Dönmez

İsveç Stockholm’de terör örgütü sempatizanları, belediye binası önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maketini astı. O anları sosyal medya hesaplarında paylaşan protestocular, Türkçe altyazıyla ülkemize ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tehditler savurdu. Yapılan eyleme tepkiler çığ gibi büyürken bir tepki de Nurettin Doğanay’dan geldi.

Doğanay, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “İsveç’teki alçaklığı Sayın Cumhur Başkanımızın şahsına değil, asil Türk milletine devletimize yapılan saygısızlık hadsizlik ve terbiyesizlik olarak görüyoruz. Bu yapılanları asla unutmayacağız sizin gibi soysuzlara inat durmadan gecesiyle gündüzüyle çalışmaya devam edeceğiz...”dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı, eylemle ilgili failler hakkında soruşturma açılması talebiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Erdoğan'ın avukatının şikayeti üzerine terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin İsveç'teki provokasyonuna ilişkin soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim