AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörlüğüne görevlendirilen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle yaptığı son toplantının ardından partililere teşekkür etti. İl kongresinde aday olmayacağını açıklayan Doğanay, Bolu Valisi Ahmet Ümit’e de veda ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti İl Kongresinde aday olmayacağını açıklayan ve akabinde Genel Merkez Teşkilat Başkanlığında İl Koordinatörü olarak görevlendirilen Nurettin Doğanay, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle son Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Doğanay, 11 Mart 2018 tarihinden bu yana birlikte görev yaptığı Yönetim Kurulu Üyelerine katkılarından dolayı teşekkür ederek, helallik istedi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Doğanay, il yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “11 Mart 2018 yılında gerçekleşen İl Kongresi sonrası birlikte yol yürüdüğümüz, kader birlikteliği yaptığımız İl Yönetim Kurulu Üyelerimizle son toplantımızı gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Genel Merkez Teşkilat Başkanlığında İl Koordinatörü olarak görevlendirme onurunu yol arkadaşlarımla paylaştığım toplantıda; hepsine ayrı ayrı teşekkür ederek, helallik istedim. Allah hepsinden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Daha sonra AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın yönetim kurulu toplantısını katılan Doğanay, sosyal medya hesabında, “Merkez İlçe Başkanlığımızın Yönetim Kurulu toplantısına katılarak; kıymetli dostum Kazım Konak Başkanım ve hepsi birbirinden değerli dava ve yol arkadaşım Yönetim Kurulu Üyelerimize verdikleri destek için teşekkür ederek, karşılıklı helalleştik. Rabbim hepsinden razı olsun” cümlelerini yer verdi.

Doğanay, Bolu Valisine yaptığı veda ziyareti ile ilgili de, “İlimizde göreve başladığı ilk günden bu yana; Bolu'nun her sorunu için birlikte uyum içinde çalıştığımız, tecrübesiyle ve bilgi birikimiyle bizlere yol gösteren, babacan tavrıyla da bir abi, bir dost sıcaklığını bizlere hissettiren Bolu Valisine bugün bir veda ziyareti gerçekleştirdim. Rabbim kendisinden razı olsun” sözlerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim