AK Parti Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, Ağrı’da partisinin ile ilçe teşkilatları ile bir araya geldi, bu kez Doğanay rüzgarı Ağrı’da esti burada sevgi seliyle karşılandı.

Haber: Aslı Akış

AK Parti İl Başkanlığı görevinin ardından AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak görevlendirilen Nurettin Doğanay,  önce Gakgoşlar Diyarı Elazığ, ardından Dadaşlar Diyarı Erzurum’da teşkilatları ile bir araya gelmiş, gittiği yerlerde çiçeklerle karşılanmıştı. Doğanay son olarak Doğunun incisi Ağrı AK Parti Teşkilatlarına ziyarette bulundu.

Ağrı’da iki günlük bir çalışma programı gerçekleştiren AK Parti Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay’ın programı kapsamında ilk Ağrı İl Başkanlığı akabinde de Taşlıçay ilçesi oldu.

Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu ile birlikte Taşlıçay İlçesine giden Doğanay burada; AK Parti Taşlıçay İlçe Başkanı Nimet Kaya, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir ve Partililerce sevgiyle karşılandı.

Taşlıçay İlçe Başkanlığında seçimlere yönelik temayül yoklaması gerçekleştiren Doğanay burada gün boyu ilçede temaslarda bulundu.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, Ağrı programının son günüde ise Doğubeyazıt AK Parti Teşkilatlarını ziyaret etti. Doğanay beraberinde Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu ile birlikte gittiği Doğubeyazıt’ta; Doğubayazıt İlçe Başkanı Mustafa Konyar ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.

Burada da temayül yoklaması yapan Doğanay, AK Parti Doğubeyazıt Teşkilatlarında geçmiş dönem İlçe Başkanlığı yapmış Partililerin yanı sıra STK temsilcileri ve şehrin kanaat önderleriyle gün boyu çeşitli görüşmelerde bulundu.

“DURMAK YOK, YOLA DEVAM İNŞALLAH”

Ağrı ziyaretine ilişkin değerlendirme yapan AK Parti Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay; “Genel Merkezimiz tarafından Ağrı Teşkilatlarımızda yapılması planlanan temayül yoklamalarını gerçekleştirmek ve Teşkilatlarımızla istişarelerde bulunmak amacıyla Ağrı’da iki günlük bir çalışma programı gerçekleştirdik. Doğu Anadolu Bölgesinde bu yıl ziyaret ettiğim Elazığ, Erzurum, Kars, Malatya ve Batman illerimizde yakınen gözlemle şansını bulduğumuz Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan güven ve sevgiyi, AK Parti kadrolarına olan inancı Ağrı ve ilçelerinde de gördüm. Ağrı’da nereye gitsek gerek Partililerimiz gerekse de Halkımızın yakın ilgisiyle karşılaştık. Gördük ki; 2023’e, AK Parti Ağrı Teşkilatları hazır, Ağrı hazır. 2023 yılında da Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde durmak yok, yola devam inşallah” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim