Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor, TFF 1’inci ligin son haftasında yarın kendi sahasında Manisaspor’u ağırlayacak. Kırmızı beyazlılar, mücadeleden galip ayrıldığı takdirde Play-Off vizesini alacak.

20 Mayıs Cumartesi günü Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma öncesi Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay açıklamalarda bulundu.

Doğanay, Ak Parti Teşkilatları ve kadroları olarak Boluspor’u destekleyeceklerini ve ilçelerden parti üyelerinin geleceğini sözlerine ekleyerek şunları dile getirdi: “Yarın Allah nasip ederse, telafisi olmayan bir maça çıkacağız. Kazandığımız zaman yolumuza devam edeceğiz, kazanmadığımız zamanda önümüzdeki yılları beklemiş olacağız. Buraya kadar gelmişken, Play-Off’un kapısına kadar gelmişken, öncelikle evimizde olan maçı almamız gerekiyor. Maçı aldıktan sonra da Play-Off’ta inşallah Boluspor, Bolu’yu temsilen o süreci en iyi şekilde tamamlayacak diye düşünüyorum. Şahsım adına gönlümden ve kalbimden geçen artık Boluspor’un Süper Lige çıkması. Çünkü çok uzun yıllar oldu. Bolu’da özledi, Bolu insanı da özledi, seyircisi de özledi, bizlerde özledik. Bunun için yarın ben öncelikle tüm Bolulu hemşerilerimize, gerek Bolu merkez, gerekse de tüm ilçelerimizle birlikte Boluspor’a gönül veren, emek veren herkesi öncelikle davet ediyorum. Biz Ak Parti Teşkilatları ve kadroları olarak bu konuda çalışma yapıyoruz. Özellikle ilçelerden buraya gelecek teşkilat mensuplarımızın, buraya gelmeleri noktasında biz üzerimize düşen sorumluluğumuzu yapıyoruz. Ama gönlümden de geçiyor ki, yarın o stat hıncahınç dolu olsun. Dolu bir tribünle oynayalım. İtici güç 12’inci adam olarak Boluspor’un seyircisi orada olsun. Ben buradan bu vesile ile tüm Bolulu hemşerilerimizi de stada davet ediyorum. Yarın orayı bir bayram havasında, bir şölen yerine çevirelim diye düşünüyorum.”

Editör: TE Bilisim