Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İlhan Durak, 2023 seçimleri öncesi çalışmalara hız verdi. Mahallelerin sorunlarını yerinde görmek için muhtar ziyaretlerine başlayan Durak, Bolu Belediye Meclisinin MHP’li üyeleri Fatih Silin ve Necdet Çakırla birlikte tüm sorun ve önerileri dikkatle dinledi, tek tek not aldı.

HABER: ASLI AKIŞ

Göreve geldiği günden itibaren yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren MHP İl Başkanı İlhan Durak, son olarak Tepecik, Çıkınlar, Sağlık, Akpınar Ve Semerkant mahallesi muhtarlarını ziyaret etti.  Durak’ın mahalle ziyaretlerine Bolu Belediye Meclisinin MHP’li üyeleri Fatih Silin ve Necdet Çakır’da eşlik etti.

Durak ve beraberindeki meclis üyeleri ilk olarak Semerkant Mahalle Muhtarım Enver Tunç’u ziyaret etti. Ziyarette mahallenin sorunları hakkında bilgi alarak yapılması gerekenler konusunda istişarede bulundular.

İl Başkanı Durak ve meclis üyeleri daha sonra Akpınar Mahalle Muhtarı Mustafa Şengüleç, Sağlık Mahalle Muhtarı Murat Çakır, Çıkınlar Mahalle Muhtarı Mustafa Kaçar ve Tepecik Mahalle Muhtarımız Mehmet Çetin’e ziyarette bulundu.

Muhtarlar ile mahallelerinin durumu, vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri ile ilgili olarak istişare yapıldı.

Editör: TE Bilisim