Samsunspor’un eski futbolcularından Tanju Çolak, geçtiğimiz hafta Bolu’da oynanan Boluspor-Samsunspor karşılaşmasını değerlendirdi. Çolak, Boluspor camiasından, güvenlik güçlerine kadar bir çok konuda yakışıksız ifadeler kullandı.

Tanju Çolak’ın konuşmasındaki üslubu büyük tepki topladı. Geçtiğimiz seçim döneminde Bolu’da da bir takım ziyaretlerde bulunan Tanju Çolak’ın Bolu’ya ve Boluspor’a bu kadar sert tavrının sebebi anlaşılamadı.

“BOLUSPOR PLAY-OFF OYNAYAMAZ”

Çolak, Boluspor’un play-off oynayamayacağını iddia ederek; “Boluspor, Play-Off oynayamaz. Seyircimizi 12.adamımızı tribünlere aldırmadınız. Ama gücünüz dışarıya yetti. İçerideki futbolcularımıza yetmedi” dedi.

“BOLUSPOR’A 5 TANE ÇAKIYORLAR DİYECEKLER”

İlk olarak Samsunspor’un 5-1 kazandığı maçı yorumlayan Çolak; “Ben bu maç 2-1 bitseydi çok üzülürdüm. Bulmuşsun böyle bir takımı, adamlar hırsla oynuyor. Kazanmak için çıkmışlar. Acımayacaksın böyle takıma. 2-3-4-5 ve 6’yı da bulacaksın. Ne kadar böyle farklı kazanırsan diğer şampiyonluk adayları da bizim zor yendiğimiz Boluspor’a 5 tane çakıyorlar diyecekler.

YETKİLİLERE AĞZA ALINMAYACAK SÖZLER!

İki ilin almış olduğu deplasman tribünü yasak kararını alan yetkililere yakışıksız ifadeler kullanan Çolak; “Büyük terbiyesizlik, büyük ahlaksızlık. Yazıklar olsun diyorum. Bunu kim düşündüyse, bunun kapısını kim araladıysa. Artık Samsun’a Bolu gelirse bizde öyle yaparız. Herkes böyle yapacak. Samsun’dan 10 bin kişi mi gelmiş. O Bolu’daki güvenlikteki kişilerin adını keşke öğrensen de buradan onlara böyle ‘yuh sana, yazıklar olsun, utandınız mı, utandırdılar mı, ne yaptılar, ne ettiler’ Bu karar bir Kayseri’de oldu bu olay birde Bolu’da oldu. Ulan gördünüz mü. O güvenlik görevlilerine, bu kararları aldıranlara yazıklar olsun. Utanıyorum sizin futbol ahlakınızdan. Yaşam ahlakınızdan utanıyorum. Sizler utanın, yerin dibine gidin” şeklinde konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ