Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne Fahri Tetik’in atanmamasının yankıları sürüyor. Bolu Ziraat Odası Meclisi Başkanlığı da İl Müdürlüğü’ne Fahri Tetik’in atanması gerektiğini ifade eden bir açıklama yaptı.  

Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne atanması beklenen Fahri Tetik'in yerine Siirt İl Müdürü olan İzzet Murat'ın atanması sonucu, Bolu'daki sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek imza toplamıştı. Son olarak Bolu Ziraat Odası Meclis Başkanlığı tarafından bir açıklama yapılarak Fahri Tetik’in İl Müdürü olması taleplerini ilettiler. Ayrıca konunun yeni atanan İl Müdürü İzzet Murat ile ilgili olmadığı da vurgulandı.

Yapılan açıklamada; “Bolu Ziraat Odamız ilimiz tarımına yönelik çalışmalarını resmi ve Özel kuruluşlarla işbirliği içinde devam etmektedir.

Çalışmalarımız esnasında birlikte hizmet verdiğimiz en önemli kurum Bolu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüdür. Ancak uzun yıllardır birlikte çalıştığımız, gayretini, vatandaşa yaklaşımını ve işleri çözmedeki becerisini takdir ettiğimiz Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Fahri Tetik beyin İl Müdürlüğüne atanmasını beklerken atamanın yapılmaması bizde hayal kırıklığına sebep olmuştur. Hatanın düzeltilmesi talebimizdir. Yeni atanan İzzet Murat beyle bu kamuoyu açıklamasının ilgisi yoktur. Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.” ifadelerine yer verildi.

 

 

Editör: TE Bilisim