Bolu Akay Kardeşler 1. Amatör Küme’de Play-Off heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Takımlar geçtiğimiz hafta 3.karşılaşmalarını oynadı. Oynanan maçların ardından Bolu Futbol İl Temsilcisi Hasan Aksay açıklamalarda bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Aksay, Play-Off’larda çekişmeli maçların oynandığını dile getirerek; “Play-Off’ların ikinci devresi daha çekişmeli geçecek. Transferler tam oturmadı benim gördüğüm kadarıyla. Onlarda oturduğunda zevkle izlenebilir maçlar izleyeceğiz diye düşünüyorum” dedi.

“Play-Off’ların ikinci devresi daha çekişmeli geçecek”

Bolu futbol İl Temsilcisi Aksay, takımların yaptığı transferlerin katkılarının daha fazla hissedileceğinin ifade ederek; “Play-Off maçlarında takımlar gayet güzel gidiyor. Şuana kadar gördüğümüz kadarıyla Geredespor biraz daha önde gidiyor. Takımların çalışmaları devam ediyor. Güzel maçlar oynanıyor. Bazı takımlar genç oyuncularla bazı takımlar ise geleceğe hazırlık olarak çalışmalar yapıyor. Ama bizim gördüğümüz kadarıyla Play-Off’ların ikinci devresi daha çekişmeli geçecek. Transferler tam oturmadı benim gördüğüm kadarıyla. Onlarda oturduğunda zevkle izlenebilir maçlar izleyeceğiz diye düşünüyorum. Bütün maçlara gerekli ilginin olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ