Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı galibiyet serisine devam ediyor. Ligde oynadığı 8 maçı da kazanan Bolunun Sultanları, galibiyeti Korona testi pozitif çıkan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü Rasim Özdemir’e armağan etti.

Sigortashop Kadınlar 1. Liginde Bolu ilini temsil eden Bolu Belediye Kadın Voleybol takımı galibiyet serisini 8 maça çıkardı. Ligin 8. Haftasında Antalya temsilcisi Antalyaspor’a konuk olan Bolunun Sultanları, rahat geçen karşılaşmadan 0 – 3 galip ayrıldı. Maçın her setinde üstünlüğünü kabul ettiren Belediyespor, 1.seti 8 – 25, 2.seti 7 – 25 ve 3.seti 14 – 25 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmanın ardından bir pankart açarak Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü Rasim Özdemir’e geçmiş olsun dileklerini ileten Belediyespor Voleybol takımı oyuncuları ve stafı galibiyeti Özdemir’e armağan etti.

Ligin 9. Haftasında Nevşehir Belediye takımını konuk edecek olan Bolunun Sultanları karşılaşmayı 12 Aralık Cumartesi günü saat 14:00’da Bolu 17 Temmuz Spor Salonunda oynayacak.

Editör: TE Bilisim