Akay Kardeşler 1.Amatör Küme Play-Off Karşılaşmalarında 4 hafta sonunda lider Geredespor, Bolu Belediyespor ile karşılaştı. Lider geriden geldiği karşılaşmada 3 puanı almasını bildi.

Geredespor, Bolu Belediyespor arasında oynanan karşılaşma son dakikalara kadar heyecan içinde oynandı.

Murat, Belediyespor’u öne geçirdi

İlk 3 karşılaşmasını kazanan Geredespor ilk 45 dakikada sonunda soyunma odasına 1-0 mağlup gitti. B.Belediyespor'dan Murak Kılıç defansın arkasına sarkan topu kontrol edip topu filelere gönderdi.

Fall skoru eşitledi

İkinci yarı da beraberliği isteyen Geredespor santra ile birlikte gol ararken golcü oyuncusu Fall ile skoru 1-1’e getirdi. Ceza sahası içine girdiği zaman tehlikeli olan Fall çalımlar atarak topu filelerle buluşturdu.

Batuhan duran toptan attı

B.Belediyespor takımı rakibi ile saha içinde kıyasıya mücadele ederken takım savunması ile öne çıktı. Geredespor ilk 3 haftada bulduğu pozisyonları Belediyespor karşısında bulamadı.

Geredespor yakaladığı pozisyonlardan sonuç alamazken, çok beklediği galibiyet golünü serbest artıştan buldu. Oyuna ikinci yarı giren Batuhan Bayram duran toptan takımı adına galibiyet golünü attı.

4 isim kırmızı kart gördü

Karşılaşmanın son bölümleri çekişmeli geçerken, B.Belediyespor’dan 3 oyuncu, Geredespor’dan 1 oyuncu kırmızı kart görerek takımlarını eksik bıraktı. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Geredespor, Play-Off yolunda 4 hafta sonunda topladığı 12 puanla yoluna kayıpsız devam etti.

“Son anlara kadar golü çok isteyen bir Geredespor vardı”

Geredespor Başkanı Celal Uslu, karşılaşma sonunda alınan 3 puanı değerlendirdi. Uslu; “Önemli olan kazanmak yolumuza devam ediyoruz”dedi.

Geredespor Başkanı Celal Uslu, zor bir mücadele oynadıklarını dile getirerek; “Bu hafta bizim için zor bir karşılaşma oldu. Oyuna biraz tutuk başladık. Son anlara kadar golü çok isteyen bir Geredespor vardı. Bunun yanında sahada iyi mücadele eden B.Belediyespor'da kutlarım. Oyuncularım kazanmayı bildiler. Önemli olan 3 puan. Play-Off’lar da 4 hafta geride kaldı. Artık bu maçı unutup diğer karşılaşmalara bakmak istiyoruz. Tüm takımı tebrik ederim” dedi.

geredespor (7)geredespor (6)geredespor (5)geredespor (4)geredespor (3)geredespor (2)geredespor (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ