Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversite Kampüsü’ndeki Hayreddin Tokadi Öğrenci Yurdu’na ziyarette bulunarak, öğrenci ve aileleri ile bir araya geldi.

Haber: Ebru Buket Dönmez

Bolu’da 8 bin 171’i kız, 4 bin 485’i erkek olmak üzere toplam 12 bin 656 kapasiteye sahip 11 yurt yedeksiz olarak tamamen doldu. Bunun üzerine Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, yeni akademik yıl için Hayreddin Tokadi Öğrenci Yurdu’nda hazırlıklarını tamamlayan öğrencileri ziyaret etti.

Aileler ve personel ile de tek tek görüşen Güler, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başarı dolu geçmesi temennisinde bulunarak; “Hayreddin Tokadi Öğrenci Yurdumuzu ziyaret edip kıymetli öğrencilerimiz ve aileleri ile sohbet ederek 2022-2023 eğitim öğretim yılının başarı dolu geçmesi temennilerinde bulunduk. Öğrencilerimiz ve ailelerinin memnuniyetleri bizleri de memnun etti” şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  Bolu’nun da aralarında yer aldığı Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtların ikinci fazda yerleştirme sonuçlarının tamamen yedeksiz bir şekilde tamamlandığını belirtmişti.

Editör: TE Bilisim