Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta Perşembe günleri gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta dört hastayı evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından haftanın her Perşembe günü organize edilen ‘Hasta Ziyaretleri’ kapsamında bu hafta dört hastayı evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaretlerinde hastalar ve aileleri ile sohbet eden Yılmaz, hasta yakınlarının isteklerini dinledi.

Yılmaz ve beraberindekiler ev ziyaretlerinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünite Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi tedavi gören hastaları da odalarında ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Başkan Yılmaz’a bu haftaki ziyaretlerinde, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Şevki Sağlık İl Müdür Yardımcısı Şerife Koçyiğit, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Şevki Erkal ve İdari Hizmetler Başkanı Taner Laçin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Timuçin Erem, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Ali Can Önal ve AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yeşilbağ da eşlik etti.

Editör: TE Bilisim