AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Mengen’de hayata geçirilen yatırımlardan bahsederek vatandaşların taleplerine göre hizmetlerin ellerinden geldiğince gerçekleştirildiğini anlattı.

Özel Haber: ASLI AKIŞ

Mengen’de 2022 yılının bahar ayında yaşanan taşkınlar sebebiyle selden zarar gören yol ve köprülerin yeniden yapıldığına vurgu yapan İl Başkanı Güner, yol, parke ve su depoları ile ilgili hizmetlerden bahsetti. Yıl içerisinde 12 bin 700 metre kare kilitli parke taşı döşendiğine dikkat çekti. Ayrıca, 17 su deposunun yeni yapıldığını söyledi.

Güner, Gençlik ve Spor Bakanlığı marifetiyle Mengen’e kazandırılan hizmetlerin, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çeşitleneceğini kaydetti.

 “HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARIMIZI YAPTIK”

Mengene yapılan yatırımlara değinen Güner, “Mengen’de geçtiğimiz bahar ayında bir afet yaşandı. Bölgeye yağan yağış miktarı fazla olması sebebiyle derelerimizde taşkınlar oldu. Köprülerimizde ciddi zarar gördüler. Yine hemen hızlı bir şekilde orada afet alanı ilan edilerek bölgede sağ olsun hem Tarım ve Orman Bakanlığımız hem Cumhurbaşkanlığı Strateji Geliştirme Birimi hem AFAD olarak hızlı bir şekilde köprülerimizin onarımı ile ilgili bütçe oluşturduk. Çalışmaları bitenler var, devam edenler var. Aynı zamanda ciddi manada zarar gören yollarımızda vardı. Bu yolların inşasıyla ilgili hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bitenler var, devam edenler var.” şeklinde konuştu.

“20’YE YAKIN SU DEPOSUNU YENİLEDİK”

Güner, Mengen’de yenilenen su depoları hakkında da bilgi vererek;  “Su depolarımızın eksiklikleri geliyordu. Orada 17 su depomuzun yenilemesini yaptık. Yaklaşık 13 kilometre kadarda kilitli parke taşı döşemişiz. İl Özel İdaremizin sorumluluk alanında” dedi.

“ELİMİZDEN GELEN NEYSE YAPMAYA ÇALIŞIYOR VE DEVAM EDİYORUZ”

Vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak çalışmaların devam edeceğinin aktaran AK Parti İl Başkanı Güner, “Gençlik ve Spor Bakanlığı eliyle yaptığımız yatırımlarımız vardı. Vatandaşımızdan gelen taleplerin her birini ilçe teşkilatlarımızla, meclis üyelerimizle, İGM üyelerimizle, belediye başkanlarımızla istişare ederek öncelik sıralarını belirleyip, bazen bunlar sosyal yaşam alanlarıyla ilgili olabiliyor, bazen yol, kaldırım, su gibi elektrik gibi olmazsa olmazımız olan hizmetlerimiz oluyor. Bunların her biriyle ilgili elimizden gelen neyse yapmaya çalışıyor ve devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim