Boluspor, TFF 1.ligin 13.haftasında kendi sahasında Ekol Göz Menemenspor’u konuk etti. Kırmızı beyazlılar, maçın ilk yarısını 2-1 önde kapattığı mücadelede Ekol Göz Menemenspor ile 2-2 berabere kaldı. Kırmızı beyazlıların gollerimi Poepon ve Dodo kaydetti. Boluspor aldığı beraberlikle puanını 11’e çıkardı.

Bouspor teknik direktörü Osman Özköylü, Ekol Göz Menemenspor karşısına; Hakan Canbazoğlu, İsmail, Cumali, Umut, Poepon, Mustafa Eskihellaç, Nascimento, Batuhan, Hayrullah, Ümit, Burak on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Yavuz, Melih, Gökhan, Samican, Seth, Shukurov, Fethi, Mutlu yer aldı.

Ekol Göz Menemenspor ise Boluspor karşısına, Selmani, Mustafa, Muhammed, Alberk, Mehmet, Murat, Semih, Ali, Tayfun, Ercan, Hüseyin on biri ile çıktı.

Osman hoca’dan 2 değişiklik

Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü ilk on birde 2 değişikliğe gitti. Deneyimli teknik adam, Mutlu’nun yerine Batuhan’ı, Melih’in yerine Umut’a görev verdi.

Ekol Göz Menemenspor golle başladı

Karşılaşmaya Ekol Göz Menemenspor’un vuruşu ile başlandı. Ekol Göz Menemenspor maçın 5.dakikasında öne geçti. Sağ kanattan yapılan ortaya ceza sahası içinde kafayı vuran Hüseyin Çolak topu ağlarla buluşturdu. Bu golle Ekol Göz Menemenspor, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti.

Boluspor’dan cevap gecikmedi

Boluspor maçın 12.dakikasında beraberlik golünü buldu. Sol kanattan ceza sahasına sokulan Mustafa Eskihellaç, topu ceza sahasına ortaladı. Kalecinin büyük hatasında Poepon topu ağlarla buluşturdu. Bu golle Boluspor skoru 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası 1-1’lik eşitlikle geçildi.

Dodo’dan harika gol

Boluspor maçın 38.dakikasında 2-1 öne geçti. Batuhan düşerken topu Dodo’ya aktardı. Dodo yaklaşık 25 metreden sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Bu golle Boluspor, Ekol Göz Menemenspor karşısında 2-1 öne geçti. İlk yarının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor’un 2-1 üstünlüğü ile geçildi.

Melih oyunda

Maçın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Karşılaşmanın 60 dakikası Boluspor’un 2-1 üstünlüğü ile geçildi. Boluspor ilk oyuncu değişikliğini 71.dakikada yaptı. Melih oyuna girdi, Batuhan oyundan çıktı. Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini maçın 77.dakikasında yaptı. Umut oyundan çıktı, Samican oyuna girdi.

Ekol Göz Menemenspor beraberliği sağladı

Ekol Göz Menemenspor maçın 80.dakikasında beraberlik golünü buldu. Ani gelişen sahasında Ekol Göz Menemenspor atağında Ali Özgün topu ağlarla buluşturdu. Bu golle skor 2-2’ye geldi.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan sürede gol sesi çıkmayınca Boluspor kendi sahasında Ekol Göz Menemenspor ile 2-2 berabere kaldı. Boluspor aldığı beraberlikle 11 puana yükseldi. Kırmızı beyazlılar ligin 14.haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilisim