Boluspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Kırmızı beyazlılarda hazırlıklar sürerken, transfer komitesi de takıma yapılacak takviyeler konusunda temaslarını sürdürüyor. 2017–2018 futbol sezonunda çıtayı en yükseğe koyan Boluspor’da Başkan Necip Çarıkcı, açıklamalarda bulundu.

Çarıkcı, toplamda 4 veya 5 tane oyuncu daha alacaklarını ifade ederek; “3 oyuncu, 1 stoper ihtiyacımız olabilir, bekleyeceğiz. 1 tane de sol ve sağ dış. 4–5 transferle ilgili çalışmalar devam ediyor. Gidenler var, gidenlerin yerine gelecekler var.”

Haber: Burhan Yeşiltaş 

“4–5 TRANSFERLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Takıma yapılacak transferler ve mevkiler hakkında da bilgiler veren Çarıkcı;Bu sene bu liglerde futbol takımlarının kadrosu hemen hemen hazır değil. Herkes kadrosunu belli bir şekilde dağıtmış. Bizim şu anda 15 tane mevcut oyuncumuz var. Geçen sene oynayan 11 şuanda var. Hedef biraz daha büyük olacağı için sol bek Hakan’ı Erzurumspor’a verdik. Onun yerine bir sol bek alınacak. Sağ bekte genç oyuncumuz Fatih ile anlaşmadık. Oraya bir sağ bek alınacak. 2’inci kaleci şuan da çalışmalar yapıyoruz. 3 oyuncu, 1 stoper ihtiyacımız olabilir, bekleyeceğiz. 1 tane de sol ve sağ dış. 4–5 transferle ilgili çalışmalar devam ediyor. Gidenler var, gidenlerin yerine gelecekler var” dedi.

“BOLUSPOR’UN PARA KAZANABİLECEĞİ 1 YABANCI KONTENJANI OLABİLİR”

Yıldız oyuncu transferinin bu dönem zor olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Çarıkcı; “Büyük, marka oyuncu şimdilik yok. Yabancı transferi şu an bitti. Belki 1 yabancı transfer yapabiliriz. Oda şöyle olabilir. O da genç bir forvet, nasıl biz Senegal’den Diarra’yı aldık 19 yaşında. Belki o yaşlarda 21 yaşlarında böyle bir Boluspor’un para kazanabileceği 1 yabancı kontenjanı olabilir. Toplamda sayımız 7 olabilir. Transferde de bütün lig takımları futbolcu arıyor. Eldeki oyuncuları lig takımları bırakmıyor. Bunları hazırlık kampında takım olması için alıyor. 15–20 gün sonrada tek tek bu oyuncuları herkes bırakacak. Onun için kafamızdaki 11, hocanın dediği gibi kalecimizi aldık, forvetimiz var. Şu anda Boluspor bir maça çıkacak kadroya sahip. Artık bu 10 gün içinde de ilave süslemeleri yapacağız” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilisim