Bolu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 3-A sınıfı öğrencileri 10 Kasım 1938 günü saat 09.05'te yaşamını yitiren, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir ziyareti ile andılar.

Bolu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 3-A sınıfı öğrencileri için Ankara gezisi düzenleyen Okul Müdür Yardımcısı Ali Ala ve Sınıf Öğretmeni Eylül Demirtaş öğrencilerine öyle bir anlamlı gün İçin gezi düzenlediler ki yaptıkları ziyaretle hayatını vatanının bağımsızlığına adayan, kurucusu olduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Cumhurbaşkanlığını yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümün 81. yalında kabrinde ziyaret ettiler.

Atatürk mozolesine okul adına çelenk koyan sınıf öğretmeni Eylül Demirtaş anı defterine öğrencileri, öğretmen arkadaşları ve okulu adına duygularını paylaştı. Bu anlamlı günde öğrenciler güzel duygular yaşarken aynı gün başta Türkiye Büyük Millet Meclisi olmakta üzere kısa bir Ankara turu İle öğlenlerine görsel ders anlatan Eylül Demirtaş organizasyonda desteği olan okul idaresine ve velilere teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim