2016-2017 Eğitim Öğretim yılının sonuna yaklaşıldıkça okulların yılsonu etkinlikleri de devam ediyor. 100. Yıl İlkokulunun 1’inci sınıf öğrencileri hazırladıkları birbirinden renkli gösterilerle okuma sevincini büyükleriyle paylaştı.

Yıl İlkokulu 1’inci sınıf öğrencileri Okuma Bayramı’nda sergiledikleri gösterilerle adeta büyüklerine taş çıkardılar. Okuma bayramı etkinliğinde minikler sergiledikleri birbirinden güzel gösterilerle salonu dolduran anne ve babalarına gurur dolu anlar yaşattı.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlik, Okul Müdürü Mustafa Yılmaz’ın konuşmasıyla başladı. Ardından minik öğrenciler birbirinden güzel oyunlar oynadı, şiirler okudu. Özellikle kız öğrencilerin babalarıyla yaptıkları dans gösterisi büyük alkış aldı.

Kafkas dansı, İspanyol dansı gibi oyunlarla ailelerinin takdirini toplayan minikler, finalde hep bir ağızdan söyledikleri şarkılarla gösterilerini tamamladı. Gösteri sonunda Okul Müdürü Mustafa Yılmaz, aileleri için muhteşem bir gösteri hazırlayan minikleri tebrik etti. Etkinlik, öğrencileri bu özel güne hazırlayan öğretmenlere çiçek takdimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim