Bolu’nun eğlence, buluşma ve yaşam merkezi 14 Burda AVM, çevre duyarlılığı ve insan sağlığını ön planda tutan yaklaşımıyla Bolu Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Sıfır Atık Yönetmeliği’nde yer alan kriterleri yerine getirerek “Sıfır Atık Belgesi” almaya hak kazanan 14 Burda, çevresel faaliyetleriyle doğa dostu bir alışveriş merkezi olduğunu ortaya koydu.

Bolu’ya ve şehir halkının hayatına dokunan çalışmalara imza atan 14 Burda, Esas Gayrimenkul ’un sürdürülebilirlik hedefleri arasında yer alan atık yönetimi konusunda kazandığı ‘Sıfır Atık Belgesi’ ile önemli bir adım attı.

Sorumlu marka anlayışı ile çevreci uygulamaları hayata geçiren 14 Burda, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre ve sürdürülebilir bir dünya bırakılması adına önemli bir misyon üstleniyor.

14 Burda Avm Müdürü Erol Yıldız, çevrenin ve doğanın korunması adına çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Hayata geçirdiğimiz projelerle çevre kirliliğinin önlenmesi, gelecek nesillere ve şehrimize daha yaşanabilir bir çevre bırakılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda Sıfır Atık Belgesi ile gelecek için çok önemli bir adım daha attık” dedi.

“Sıfır Atık Yönetmeliği”, hammadde ve doğal kaynakların etkin yönetim ve sürdürülebilir kalkınma ilkeleri doğrultusunda atık yönetimi süreçlerinde çevre ve insan sağlığının ve tüm kaynakların korunmasını hedefliyor.

Kurulduğu günden bu yana çevre ve insan sağlığını ön plana alan 14 Burda, sürdürülebilirlik konusunda gösterdiği hassasiyetle örnek duruş sergilemeye devam ediyor.

Editör: TE Bilisim