Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Dörtdivan’da 2020-2021 eğitim-öğretim yılından itibaren faaliyete geçecek olan Dörtdivan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim görmek üzere 68 öğrenciyi misafir etmeye hazır olduklarını ifade etti.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Dörtdivan’da kapatılma kararı alınan Dörtdivan Anadolu Lisesi, ilçeye mobilya ve ahşap alanında istihdam oluşturulması amacıyla Dörtdivan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne dönüştürülerek, 2020-2021 eğitim-öğretim yılından itibaren Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında sınavla öğrenci alacak okullar arasına dâhil edilmişti.

Bu kapsamda; Dörtdivan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Mobilya ve İç Mekan Tasarım alanında sınavla, yatılı ya da gündüzlü olarak 68 öğrenci alacak. Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Dörtdivan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim görmek üzere 68 öğrenciyi misafir etmeye hazır olduklarını ifade etti.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Hayat, yaptığınız tercihlerin sonuçlarına katma ve katlanma sürecidir. LGS sonuçları açıklandı. Bu noktada yeni açtığımız Dörtdivan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yatılı ya da gündüzlü 68 öğrencimizi misafir etmeye hazırız.”

Editör: TE Bilisim