15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, “Milletimiz hain darbe girişimine karşı o gece genciyle yaşlısıyla tek vücut olup, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile sokağa çıktı, göğsünü tanklara siper etti ve milli iradesine sahip çıktı. Tarihte ilk defa bir darbe, millet tarafından bertaraf edildi; Türk Milleti 15 Temmuz’da bir tarih yazdı. 15 Temmuz kahramanlarına ülkemizin geleceğini borçluyuz” dedi.

Göynük Belediye Başkanı ve İPEKBİR Başkanı Kemal Kazan’ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı şöyle:

“Yeni ve Güçlü Türkiye hedeflerini hazmedemeyen vesayet odakları tarafından planlanan 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçti. Tarihi boyunca nice kahramanlık destanı yazan aziz milletimiz, o gece tanklara, tüfeklere, bombalara göğsünü siper etti. Ülkemize, demokrasiye, milli iradeye hep birlikte sahip çıktık. Demokrasi nöbetleri tutarak, ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ diyerek vatanımızı bölmeye çalışan cuntacılarla tek yürek halinde mücadele ettik.

DARBECİLER ADALETE HESAP VERİYOR

Demokrasiye bağlılığı ile dünyaya şapka çıkarttıran milletimizin kararlı duruşu sayesinde bugün dimdik ayaktayız; huzurumuz, kalkınmamız sürüyor. Darbe teşebbüsünün sorumluları yaptıklarının hesabını Yüce Türk Adaleti önünde veriyor; devletimiz FETÖ terör yapılanmasına karşı yürüttüğü kararlı mücadelede en büyük gücü yine milletimizden alıyor.

Devletin imkanlarını kendi karanlık emellerine alet ederek Gazi Meclisimize bile bomba yağdıracak kadar gözü dönmüş bu sinsi, habis, kendine yabancılaşmış paralel çete, kahraman milletimizin vatan sevdasından nasıl bihabermiş ki, hain kalkışmaları son çırpınışlarına dönüştü. Tarihte ilk defa bir darbe, millet tarafından bertaraf edildi; Türk Milleti 15 Temmuz’da bir tarih yazdı.

15 Temmuz milletimizin ve milli iradeye bağlı kurumlarımızın kararlılığı sayesinde karanlığın aydınlığa döndüğü, demokrasinin şaha kalktığı; devletimizin, sınır ötesi mihraklarca palazlanan vesayet odaklarından arındığı gündür. 15 Temmuz kahramanlarına ülkemizin geleceğini borçluyuz.

Bugün aynı birlik beraberlik ve dayanışma duyguları ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kahramanlarını anıyoruz. Bu vesileyle bir kez daha 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminde Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile sokağa çıkarak hainlere geçit vermeyen, vatanını canı pahasına koruyan şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor; gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

Editör: TE Bilisim