Bolu’da hırsızlık yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan 4 kişi adliyeye çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Aşağısoku Mahallesi'nde yer alan Sanayi Sitesindeki bir iş yerinin önünden bulunan yaklaşık 11 bin lira değerindeki kepçe kovasının çalındığı ihbarını alan polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Kepçe kovasının çalındığı iş yeri ile çevrede bulunan diğer güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 4 kişinin yaklaşık 150 kilogram ağırlığındaki kepçe kovasını bir otomobilin arka koltuğuna koyarak çaldığını belirledi.

Yaptıkları çalışma neticesinde şüphelilerin kimliğini tespit eden ekipler, hırsızlık yaptığı ileri sürülen 4 kişi ile çalıntı malzemeyi aldığı belirlenen bir kişiyi gözaltına aldı.

Çalıntı malzemeyi aldığı iddiası ile gözaltına alınan V.B. emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakılırken S.Y, Ş.T, T.K.T. ve S.E. ise emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bolu Adliyesine çıkarıldı.

Adliyeye sevk edilen 4 şüphelinin savcılık sorguları devam ediyor.

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Şüphelilerin kepçe kovasını çalma anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Güvenlik kamera kayıtlarında, otomobil ile Sanayi Sitesine gelen ve bölgede kimsenin olmadığı için bir süre araç içinde beklediği görülen 4 şüphelinin daha sonra araçtan inerek yaklaşık 150 kilogram ağırlığındaki kepçe kovasını otomobile taşıdığı görülüyor.

Kepçe kovasını otomobilin arka koltuğuna koyan şüphelilerin daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştığı da güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.

Editör: TE Bilisim