Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatıyla, üçüncü kurumlar tarafından kullanılan, belediyenin belirlediği alana yapılmayan ve banka binalarının önünde ruhsata aykırı olan bankamatikler, zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bankaların önünde bulunan ve yapı ruhsatına uygun olmayan bankamatikleri mühürlemeye başladı. Geçtiğimiz hafta Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentte çoğu bankamatiğin belediyenin belirlediği alana yapılmadığını ve banka binalarının önünde bulunan bankamatiklerin yapı ruhsatına aykırı olarak belediyeden izinsiz faaliyet gösterdiğini belirtmiş, belediye sınırları içerisinde 146 bankamatik olduğunu aktarmıştı.

Sabah saatlerinde Başkan Özcan’ın talimatıyla harekete geçen Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Belediye Meydanı’nda bulunan Albaraka Türk ve Halk Bankası önünde bulunan bankamatikleri mühürledi.

Bankamatiklerde işlem yapan vatandaşların işini bitirmesini bekleyen zabıtalar, mühürleme işleminden sonra bankamatiklere mühürleme kararını astı.

Editör: TE Bilisim