Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 94. Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası ile Bolu’ya atanan doktorlara yönelik 2. Acil Oryantasyon Çalıştayı düzenlendi.

Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol ve yönetim ekibinin katılımıyla, İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda, 94. Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası ile Bolu’ya atanan hekimlere yönelik 2. Acil Oryantasyon Çalıştayı düzenlendi.

Çalıştay kapsamında hekimlere; Acil Servislerde Hastaya Yaklaşım, İleri Kardiyak Yaşam Desteği (İKYD), Göğüs Ağrısı, Travma ve Serebro Vasküler Olay (SVO), COVID-19 (+) Hastaya Yaklaşım, Çocuk Acillerinde Çocuk Hastaya Yaklaşım, Acilde Enfeksiyon Hastalarına Yaklaşım, İzolasyon ve COVID-19 Genel Bilgiler, Çocuk COVID-19 Hastalarına Yaklaşım, COVID-19 Koordinasyon Merkezi ve Danışma Hizmetleri, HSYS Kullanımı, Filyasyon Ekipleri İşleyişi ve Tedavi Süreçleri, 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin İşleyişleri, Bilinci Kapalı veya Çocukluk Çağı Konvülsiyonlarına Acil Müdahale Yaklaşımı” konularında eğitim verildi.

Çalıştayın son bulmasının ardından katılımcılara belgeleri takdim edildi.

Editör: TE Bilisim