Boluspor alt yapısının işleyen elmasları dikkat çekmeye devam ediyor. Geçen sezon ortalarında Boluspor U21 takımı olarak A takımla sık sık maçlar oynayan genç yıldızlar, bu geleneklerine bu sezonda devam ediyor. Genç yıldız adayları, A takımı ile yaptıkları maçlarla kendilerini gösteriyorlar. Kırmızı beyazlı camia, 2019 yılında düşünülen yabancı oyuncu kısıtlaması sonrası şimdiden ‘hazırım’ mesajı da vermeye başladı.

GÖZ KAMAŞTIRDILAR

Boluspor U21 takımı kendini göstermeye devam ediyor. Bir elmas parçası gibi Boluspor’un geleceği olmaya hazırlanan Boluspor U21 takımı oyuncuları mücadeleleri ile alkış alıyor. Geçen sezon A takımı ile yaptıkları hazırlık maçlarında kendilerini gösteren kupa maçlarında da şans bulan genç oyuncular uzun yıllardır Boluspor alt yapısında aldıkları temel eğitimleri sergilemeye başladılar.

2 YAŞ GENÇLER

Bu sezon yaş olarak 2 yıl gençleşen Boluspor U21 takımı alt kategorilerde yaşadıkları şampiyonlukların alınan kupaların meyvesini de vermeye başladılar. A takımla çıkılan kupa maçları ile dikkat çeken alt yapı bu sezonun başlamasıyla A takıma alınan oyuncularla devam etti.

MÜCADELELERİ ALKIŞ ALDI

Temel eğitimini uzun yıllardır Boluspor alt yapısında alan genç oyuncuların hemen hemen tamamına yakını da Bolulu olmasıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Kırmızı beyazlı yönetiminde ‘öz evlatlarımıza döneceğiz’ mesajları sık sık gündeme geldiği şu günlerde geçtiğimiz gün yapılan A takım maçında genç oyuncuların mücadeleleri alkış aldı.

İSKELET OLUŞMAYA BAŞLADI

Karşılaşmayı kaybetmelerine rağmen geleceğin mesajını veren gençler ‘bize güvenin’ dediler. Adeta Boluspor’un işleyen elması olan genç oyuncular yüzleri güldürdüler. Umut Meraş, Burak Asan, Furkan Demir, Kutay Aydın, Cengizhan Şarlı, Hakan Özkan ile başlayan süreç devam ederken bu hafta A takımla başlayan Mutlu Güler ile iskeleti oluşturmaya başlayan sürecin devam etmesi bekleniyor.

KURTULUŞ ALTYAPI’DA

Önümüzdeki süreçte Türk futbolunda kulüplerin kurtuluşunun alt yapılarda olduğunun da herkesimin hem fikir olduğu süreçte 2019 yılında düşünülen yabancı oyuncu kısıtlaması sonrası elinde şuanda alt yapıdan çıkan 7–8 oyuncusu olan Boluspor’un da bu duruma hazır olduğu mesajı da şimdiden veriliyor.

2019 YILINA HAZIRLAR

Boluspor’un 2019 yılına kadar yetişecek olan 2–3 oyuncu ile 11 kişilik bir iskelet kadro ile sürece en hazır takımlardan biri olma yolunda büyük bir yol kat edeceği düşünülüyor.

Editör: TE Bilisim