Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul-Kurum Müdürleri Toplantısı Bolu Bilim ve Sanat Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi. Ayrıca ilimizde “Okulum Temiz Belgesi” almaya hak kazanan okullarımıza belgeleri Vali Ahmet Ümit ve İl Müdürü Cemil Sarıcı tarafından takdim edildi.

Haber: Aslı Akış

Bolu Valisi Ahmet Ümit, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul/Kurum Müdürleri toplantısında İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve okul müdürleriyle bir araya geldi. Vali Ümit, “İnsanlar en kıymetli varlığı olan evlatlarını sizlere emanet ediyor. Elimizdeki emanetlerin kıymetini bilelim ve emanete riayet edelim” dedi.

Zoom uygulaması üzerinden ilçelerdeki okul müdürlerinin de bağlandığı toplantıda 12 Ekim Pazartesi (bugün) başlayacak olan genişletilmiş yüzyüze eğitim öncesinde bu dönemin sorunsuz bir şekilde başlaması için alınması gereken tedbirler görüşüldü.

TEDBİRLERE UYULMASINA ÖZEN GÖSTERİLMELİ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bolu Valisi Ahmet Ümit Okullarda koronavirüs tedbirlerine önemle dikkat edilmesini isteyerek;  “Müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin sağlıklı ortamlarda eğitim görebilmesi için maske, mesafe ve hijyen kuralları başta olmak üzere tüm tedbirlere uyulmasına özen göstermeliler” dedi.

“ÇOCUKLARA DEĞER VERELİM”

Öğrencilerin tarih şuuruyla yetiştirilmesini vurgulayan Vali Ümit, “Çocuklara değer verelim. Devlete sadakatin, millete layık olmanın ilk şartı olduğunu, açık sözlü olmanın, sözünde durmanın erdem ve mertlik; yaradana şükrün yaratılana teşekkürün insanlık olduğunu öğretelim” şeklinde konuştu.

“OKULUM TEMİZ” BELGESİ VERİLDİ

Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi Müdürüne İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikasını veren Vali Ümit, tüm temizlik ve hijyen şartlarını sağlayarak “Okulum Temiz” belgesini almaya hak kazanan 33 ilk ve ortaöğretim okul müdürlerine de belgelerini verdi.

Editör: TE Bilisim