Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, yayınladığı yazılı mesajla Bolu halkının yeni yılını kutladı. Karsu; “Yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni bir yolculuk bizi bekliyor. Bir umut yılı başlıyor Türkiye'de. 2020 yılında yeni bir başlangıç yapalım. 2020 yılında kendimiz ve çocuklarımız için yepyeni bir sayfa açalım” dedi.

 

 CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, 31 Aralık Salı günü saat 22.00'de Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan yeni yıl kutlamalarına davette bulundu.

 

CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu, yayınladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi: "İnsan haklarının, demokrasinin, ifade ve medya özgürlüğünün gerilediği, yargı bağımsızlığının tartışılır hale geldiği, gelir dağılımı adaletsizliğinin büyüdüğü, işsizliğin kökleştiği, yeni müdahalelerle eğitim sisteminin bir kördüğüme dönüştüğü, kadınlara ve çocuklara yönelik şiddetin, istismarın önlenemediği, Türkiye'nin komşuları ve müttefikleriyle sorunlarının arttığı, muasır medeniyet ülküsünden uzaklaşılan, Tank-Palet fabrikası gibi yerli ve milli fabrikalarının satıldığı, terör  belasından kurtulunamayan bir yılı geride bıraktık. Türkiye gelişmiş bir demokrasiyi, zengin ve güçlü bir ülke olmayı hak ediyor. Bu ülke her alanda dünyanın en gelişmiş ülkeleriyle rekabet etmeye, bu ülkenin insanları da dünyanın en gelişmiş ülkelerindeki insanlar gibi yaşamaya layıktır. Yaşadığımız hiçbir şeye mahkum değiliz, geçmişin tüm sorunlarını çözme gücüne de yepyeni bir Türkiye inşa etme kuvvetine de sahibiz. Bunun en önemli ışığını 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde gördük. Ülkemiz insanı verdikleri oylarıyla artık daha fazla yoksullaşmak istemediklerini, Demokratik ve Laik bir ülkede özgür bir yurttaş olarak yaşayarak uygar dünyanın parçası olmak istediğini güçlü bir şekilde ortaya koydu.

 

"YENİ YIL YEPYENİ BİR BAŞLANGIÇ OLARAK ÖNÜMÜZDE DURUYOR"

Yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni bir yolculuk bizi bekliyor. Bir umut yılı başlıyor Türkiye'de. 2020 yılında yeni bir başlangıç yapalım. 2020 yılında kendimiz ve çocuklarımız için yepyeni bir sayfa açalım. Tüm insanlığa huzur, ülkemize özgürlük, adalet, barış ve bereket getirsin 2020 yılı. Aydınlığın, sevginin, özgürlüğün yılı olsun 2020. Halkımıza mutluluk getirsin bu yıl."

 

 

 

Editör: TE Bilisim