AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, Ak Parti Bingöl teşkilatının yaz boyunca yapacağı programları istişare etmek üzere Bingöl’e gitti. Doğanay; “Sefere çıkma mükellefiyeti ile ziyaretlerimiz devam ediyor. Hedefimize emin adımlar ile yürümeye devam ediyoruz.” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, teşkilatlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Gerek seçmenler gerekse toplumun her kesimi ile sıcak temas halinde bulunan Doğanay, AK Parti’nin 2023 seçimlerinden zaferle çıkacağını gitti her yerde vurguluyor.

Elazığ, Erzurum, Kars, Malatya, Batman ve Ağrı’da, AK Parti teşkilatlarıyla daha önce bir araya gelen Doğanay, gittiği yerlerde sevgi seliyle karşılanmıştı. Doğanay rüzgarı bu kez Bingöl’de esti.

“HEDEFİMİZE EMİN ADIMLAR İLE YÜRÜYORUZ”

Ziyaretinde ilk olarak, Bingöl Yedisu ilçesinde yengesi vefat eden ilçe başkanı Raif Atuk’a taziyelerini ileterek başlayan Doğanay daha sonra Kiğı’da teşkilatlarla bir araya geldi. Doğanay; “Amacımız kendimizin en iyisi olmaktır diyerek hedefimize emin adımlar ile yürümeye devam ediyoruz. Dinamik Kiğı teşkilatımıza bizlere kattığı heyecandan ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

“ZİYARETLERİMİZE HAVASI SERT İNSANI MERT OLAN KARLIOVA’MIZLA BAŞLADIK”

Doğanay’ın Kiğı’nın akabinde Bingöl Karlıova ilçe teşkilatları ziyareti yaptı. Burada, “Derdi olmayanın hayali olmaz” diyen Doğanay, misafirperverliği için Karlıoava Teşkilatlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

“SEFERE ÇIKMA MÜKELLEFİYETİ İLE ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR”

Adaklı ilçe teşkilatlarını da ziyaret eden Doğanay, 2023 hedefleri ve çalışmaları ile alakalı bilgiler aktararak; “Sefere çıkma mükellefiyeti ile ziyaretlerimiz devam ediyor. Hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Verimli geçen ziyaretimize heyecan katan vatandaşlarımıza müteşekkiriz” dedi.

DOĞANAY, SEÇİM BÖLGESİNDE HIZ KESMİYOR

Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Nurettin Doğanay, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında gerçekleştirilen Kızılcahamam kampına katılmış 2023 vizyonu ve hedeflerine ulaşmak adına çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini duyurmuştu.

İl Başkanı olarak görev yaptığı 6 yıllık süreçte hep sahada olmasıyla dikkat Nurettin Doğanay, Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak da sürekli sorumlu olduğu illerde bulunuyor.

Editör: TE Bilisim