Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Biz, son nefesimize kadar bu çabayı sürdürmekte kararlıyız. Milletimizle birlikte çıktığımız bu kutlu yolculuğu menziline ulaştırana kadar durmayacağız” sözünü hatırlattı.

 Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, 251 15 Temmuz şehidinin asla unutulmayacağını belirterek; “15 Temmuz, sadece o karanlık geceyi değil, milletimizin yaşadığı tüm hadiseleri hatırlatması gereken bir semboldür. Bu hadiseleri ciddiyetle irdelemeli ve bunun sonucunda 15 Temmuzun önümüzdeki 50 yılı nasıl şekillendireceği görmeliyiz.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğanın’da dediği gibi “Biz, son nefesimize kadar bu çabayı sürdürmekte kararlıyız. Milletimizle birlikte çıktığımız bu kutlu yolculuğu menziline ulaştırana kadar durmayacağız.”

251 şehidimizin hiçbirini hiçbir zaman unutmayacağız. 15 Temmuz’da şehit düşen vatan evlatlarına bir kez daha ALLAH C.C.’ den rahmet dilerim.  Gazilerimize şükranlarımı sunar bir ömür boyu sağlıklar dilerim. Şerefli Büyük Türk milletini sevgi ve saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim