Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, 3. Etap TOKİ konutlarını gezerek incelemelerde bulundu. Konutların son durumunu yerinde gören Başkan Bulut, tamamlanan örnek daireyi çok beğendiğini belirerek hak sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Haber: Aslı Akış

 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz yıl Ekim ayında ihalesi yapılan “Bolu İli Mengen İlçesi Beşler Mahallesi 3.Etap 252 adet konut, 1'er adet büfe, camii ve dere ıslahı inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi " inşaatları hızlı bir şekilde başlamıştı. Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Mart ayında inşaatına başlanılan Nisan ayında da 7 bloğun tamamlandığı Mengen 3. Etap TOKİ konutlarında yapımı tamamlanan örnek daireleri teknik ekip ile gezerek bilgiler aldı.

“GÖRSELLİĞİYLE, MİMARİ YAPISIYLA FARKLI”

3. Etap TOKİ konutları gezisinin ardından açıklamada bulunan Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut; “Arkadaşlarımla beraber 3.etap TOKİ konutlarını gezdik. Ayrıca, şantiye sorumlusu Erhan Bey, yapımı tamamlanan örnek daireyi gezdirecekler. Şuanda yoğun bir çalışma var. Bu çalışmanın sonucunda Mengen’de; görselliğiyle, mimari yapısıyla farklı ama çok güzel, yeni üniversite kampüsümüzün tam karşısında, hemen hemen kampüsümüzün açılışı ile beraber 2021’de ilk 3 ay içerisinde insanlar evlere taşınmaya başlayacaklar. Şimdiden 3. Etap TOKİ’mizde konut sahibi olan hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sağlıkla oturmalarını temenni ediyorum” diye konuştu.

“ÇAĞDAŞ, MODERN, GÜZEL BİR SİTE OLACAK”

Başkan Bulut, dairede kullanılan malzeme ve renk seçimlerini beğendiklerini belirterek, “Bu proje yapılırken Ankara’da projeyi yapan firmayla görüştüğümüzde, ısrarla TOKİ’nin balkonlarının çok küçük olmasından dolayı sıkıntıları paylaşmıştık. Çok büyük değil ama 1. ve 2. etaptaki balkonlardan daha büyük, daha geniş olmuş. Güzel bir manzara oluşuyor. Bu alan bittikten sonra çağdaş, modern, güzel bir site olacak. Mutfağı da çok beğendik, çok güzel. Özellikle kapı ve pencereler, seçilen renkler ile çok şık olmuş. Banyo ve tuvalette seramikler zevkle seçilmiş, gayet güzel. Renk seçimleri rastgele değil, özen gösterilmiş çok beğendik” şeklinde konuştu.

“TOKİ’YE VE FİRMANIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, vatandaşların güzel dair sahibi olacaklarının da altını çizen; “Erhan Bey çok teşekkür ederiz. Her şey çok şık, insanlar buraya taşınınca, hayırlı olsun ziyaretine geldiğimiz zaman son halini görürüz. Uzun bir süre beklediler ama sonunda güzel bir daire sahibi olacaklar. TOKİ’ye ve firmanıza çok teşekkür ediyoruz. Herkes güle güle otursun” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim