Boluspor’da lig de kötü gidişe Samsunspor maçıyla son verildi. Boluspor’da yüzler gülerken galibiyette öne çıkanlarda dikkat çekti. Kırmızı beyazlılarda arka arkaya alınan 4 mağlubiyetin ardından kara bulutlar dolaşırken, Samsunspor maçında direncin yükselmesi ile Boluspor, 3 puanı almasını bildi.

Bolupor, galibiyetin ardından derin bir nefes alırken, oyun genelindeki direnç 3 puanı getirdi. Kalede Gökhan Değirmenci’nin performansı defansta oynayan Alim ile Umut Meraş’ın savunma direncini yükseltmesi galibiyetin bir diğer etkenleriydi.

Karşılaşma genelinde eksikliklerde göze çarpan etkenler dikkat çekti. Samsunspor karşısında Boluspor’un hücumda çoğalma ve hücum aksiyonlarının yeterli olmaması 90 dakika içinde görünen eksiklikler olarak ortaya çıktı.

Yusuf Emre Gültekin’in oyuna girmesi sonrasında set hücumu yapan Boluspor’un daha etkili olması oyunu biraz daha kontrolü eline alması rakibi sıkıntıya soktu. Geçen Hafta Burak Asan, Bu hafta Furkan Demir’in kadroda olmaması alt yapı orijini teknik adam Sait Karafırtınalar gelir gelmez alt yapıdan gelen oyuncuları kadronun dışına bırakması proje takımında hiç de inandırıcı gelmezken, dikkat çeken olay oldu.

Editör: TE Bilisim