Ülkü Ocakları yardım sever vatandaşlar aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardım ediyor. Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem Ramazan ayında yardım muhtaç kişilere yardım kolisi dağıttıklarına dair açıklamalarda bulundu.

Haber: Servet Gökçek

Mübarek Ramazan ayında ramazan kolisi ulaştıran Ülkü Ocakları, Ramazanın ilk bir haftasında 250 aileye ulaştıklarını, yardım sever vatandaşların desteğiyle 3 bin, 4 bin aileye ulaşmayı hedeflerini belirten Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, “Ne kadar çok yardım gelirse, vatandaşlarımızın ne kadar destek olursa bizde o kadar çok aileye ulaşıyoruz. Onların bir nebze olsun ufak tefek ihtiyaçlarını gidermek bizim için mutluluk verici” dedi.

“NE KADAR ÇOK YARDIM GELİRSE, O KADAR ÇOK AİLEYE ULAŞIRIZ”

Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, Ramazanın ilk bir haftasında 250 aileye ulaştıklarını ifade ederek, “Ülkü Ocakları olarak her yıl Peygamber Efendimizin bir Hadis-i Şerif-i var. ‘Komşusu aç yatarken, bizden değildir. Biz bu Hadis-i Şeriften yola çıktık. Bunun akabinde Ramazanın ilk bir haftasında yaklaşık 250 aileye ulaştık. Ailelerimizin evlerine ramazan kolisi devamında alışveriş çekleri, patates, un, temel gıda maddeleri gibi ürünleri ulaştırdık. Ulaştırmaya devam ediyoruz. Ramazan ayının sonuna kadar inşallah yardım sever vatandaşlarımızın desteğiyle 3000-4000 kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Gönül ister ki, daha fazla yardım yapalım. Ne kadar çok yardım gelirse, vatandaşlarımızın ne kadar destek olursa bizde o kadar çok aileye ulaşıyoruz. Onların bir nebze olsun ufak tefek ihtiyaçlarını gidermek bizim için mutluluk verici. Bizler Boluluyuz. Bolumuzun insanına bir parça faydamız dokunursa bizim için bu bizim için onurdur, şereftir” dedi.

“HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ”

Cihan Özkalem, 3 bin kişiye yardım etmek istediklerini aktararak, “Şuanda 3000 rakamını hedefliyoruz. 250 ailemize dağıttık. İnşallah nasip olursa 3000 ailemize dağıtmayı düşünüyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız yardım için bizim Ülkü Ocaklarımızın sayfasından ulaşabilirler, paylaşımlar yaptık. Cep telefonu numaramız, IBAN numaralarımızı paylaştık. Oradan bizlere destek sağlayabilirler. Biz gerektiği yerlere bunu ulaştırıyoruz” ifadelerini kullandı.

“23 NİSAN’I DOLU DOLU GEÇİRECEĞİZ”

Özkalem, 23 Nisan’da Ülü Ocakları Genel Merkezinden kitap seti geldiğini ve bu kitap setlerini hediye edeceklerini belirterek, “23 Nisan ile ilgili bir projemiz var. 1 tane kardeşimizi bulduk. Daha önce hiç bisikleti olmamış. Nasipse onu sevindireceğiz. Ona bir tane bisiklet alacağız. Onu hediye edeceğiz. Hemen akabinde tespit ettiğimiz birkaç tane kardeşimiz var. Onlara kitap, Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin göndermiş olduğu kitap seti onlardan hediye edeceğiz. Yine bizim güzel hikaye kitaplarımızdan hediye edeceğiz. Birkaç zihinsel, geliştirici oyunlarımız var. Onlardan hediye edeceğiz. Bu şekilde 23 Nisan’ı dolu dolu geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim