Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, piyasa değeri 15 bin 500 TL olan değişik markalarda 46 şişe kaçak içki yakalandı.

Çalışma ile ilgili Bolu İl Emniyet Müdürlüğünden şu açıklama yapıldı; “Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Kaçakçılığın men ve takibine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 14.11.2019 günü saat:19.30 sıralarında İlimiz D-100 Karayolu üzerinde İstanbul-Ankara istikametine seyir halinde iken durdurulan 14… plakalı araçta yapılan aramada yaklaşık piyasa değeri 15.500 TL olan değişik markalarda toplam (46) şişe kaçak içki ile kaçak içkilerin üzerine yapıştırılmak üzere hazır edilen (140) adet TPDK bandrolü ele geçirilmiş, yakalanan araç sürücüsü E.Ç. (32) hakkında soruşturma başlatılmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmekle birlikte, vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikâyet ve ihbarlar gecikmeksizin değerlendirmeye alınmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

 

Editör: TE Bilisim