ÖSYS 2017 sonuçlarına göre Gerede Meslek Yüksek Okulu ve Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nu kazanan yeni öğrencilerin kayıtları tamamlandı.

Haber: BMA

Geçtiğimiz hafta açıklanan ÖSYS sonuçlarının ardından Gerede Meslek Yüksek Okulu ve Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nu kazanan öğrenciler, kayıt işlemlerini tamamladılar. Gerede Meslek Yüksek Okulu ve Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’na kaydını yaptıran yaklaşık 600 öğrenci ve velileri, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatıyla, yüksekokul girişinde karşılanarak ihtiyaç duyulan gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Öğrenci ve velilere meyve suyu, kek ve şak şak helvası ikramının yanı sıra öğrenciler için hazırlanan ilçemizin tanıtımının yer aldığı broşürler,  tanıtım cd’leri verildi.

Kayıt yaptırmaya gelen öğrenciler ve aileleri Gerede´ye ilk defa geldiklerini söylediler. Gerede Belediyesi’nin kendilerine vermiş olduğu tanıtım broşürleri sayesinde ilk elden bilgi aldıklarını ve uygulamadan çok memnun olduklarını dile getiren öğrenciler ayrıca eğitim döneminin başlamasını merakla beklediklerini söylediler.

Editör: TE Bilisim