Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile alanında en güvenilir merkez olmayı hedefleyen Altuğ İşitme Cihazı Merkezi, kendi alanında lider ve kalite bakımından üstün işitme cihazlarını bünyesinde barındırarak, sadece işitme cihazı ile ilgili satış, uygulama merkezi olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Altuğ İşitme Cihazı Merkezi sahibi Aykut Altuğ, “Bu dönemde dışarı çıkamayan 65 yaş üstü hastalarımızı evde muayene ediyor ve işitme kaybına uygun olan cihaz uygulamasını yapıyoruz” dedi.

“HASTALARIMIZIN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA ONLARI ZİYARET EDEBİLİRİZ”

Altuğ, işitme tanısı konulduysa çok fazla zaman geçmeden cihaz kullanımına başlanılması gerektiğini vurgulayarak; “Pandemi döneminde hijyen kurallarına uyarak işitme merkezimizde hastalarımıza hizmet veriyoruz. Bu dönemde dışarı çıkamayan 65 yaş üstü hastalarımızı evde muayene ediyor ve işitme kaybına uygun olan cihaz uygulamasını yapıyoruz. Bolu’nun tüm ilçeleri ve yakın çevre illerde hastalarımızın istekleri doğrultusunda onları ziyaret edebiliriz. İşitme kaybına erken tedavinin faydası bireyin işitme kaybının olduğunu fark ettiğinde hastaneye veya işitme merkezine giderek işitme testi yaptırmalıdır. Cihaz kullanacak işitme kaybı tanısı belirlendiyse çok fazla zaman kaybetmeden cihaz kullanımına başlamalıdır. Geç kalındığı zaman duyma kaybı yerini anlama bozukluğuna ve daha ileri yaşlarda alzheimer hastalığına yol açabilir” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim