İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Örnekbaş, İYİ Parti’nin bir kadın hareketi olduğunun altını çizerek haksızlığa ve zulme uğrayan her bir kadının hak arayışı için ilk günden beri durmaksızın mücadele ettiklerini ve Türk kadının toplumda hak ettiği yere ulaşana kadar bu kutlu mücadeleyi sürdüreceklerini hatırlattı.

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

İYİ Parti bir kadın hareketidir. İYİ Parti ülkemizde giderek karanlık bir çukura yuvarlanan, seviyesizleşen ve çirkinleşen siyasi ortama dur diyen yiğit bir kadın tarafından, Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından, onun cesur adımıyla kurulmuştur. Meral Akşener hanımefendinin dik duruşunu ve samimiyetini Türk milleti anlamış “Ana” diyerek boynuna sarılmış ve onu bağrına basmıştır.  İYİ Parti ilk kurulduğu günden bu yana Türk kadınının hakkını aramaya yemin etmiştir. İYİ Parti siyasi varlığını, ezilen, haksızlığa uğrayan, evinde tenceresi kaynamayan, baskıya ve şiddete uğrayan, evladı işsiz kalmış, yaşadığı bütün bu zorlukları anlatmış ama sesini duyuramamış Türk kadınının sesi olmak için adamıştır.

“ÜLKEMİZİN AYDINLIK GELECEĞİ KADINLARIMIZIN CESARETİ VE KARARLILIĞI İLE KURULACAKTIR”

Ülke umutsuz bir sona doğru sürüklenirken, umut ışığı yakan, mücadele eden ve bu ülkeyi yeniden kuran kahraman Türk kadınlarıdır. İYİ Parti Şerife Bacı’dır. İYİ Parti Halide Onbaşı’dır. İYİ Parti Kara Fatma ve nice Türk kadın kahramanın hürriyet kavgasıdır. İYİ Parti bu ülkede yeniden değeri bilinecek ve baş tacı edilecek Türk kadının ortak birlik çatısıdır. Bu anlamlı günde bütün bu zorluklara rağmen ayakta durabilen, canını dişine takarak çalışan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Ülkemizin aydınlık geleceği kadınlarımızın cesareti ve kararlılığı ile kurulacaktır.

Editör: TE Bilisim