Bolu Kadın Platformu Adına Ses Eşbaşkanı Bircan Öztop 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle yazılı basın açıklamasında bulundu. Öztop; “Baskı, sömürü ve şiddet dışında bir şey vaat etmeyen ataerkil kapitalist sisteme karşı tarihimizden aldığımız gücümüzle bu 8 Mart da yine alanlardayız” dedi.

Ses Eşbaşkanı Bircan Öztop, 8 Mart 2019 Cuma günü saat 18.00’de Kesk sendika binasında “Kadın ve Hukuk’’ adlı söyleşi ve 9 Mart 2019 Cumartesi saat 15.00’de Demokrasi Meydanında gerçekleşecek yürüyüşe tüm bolu halkını davet etti.

Bircan Öztop yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bize, baskı, sömürü ve şiddet dışında bir şey vaat etmeyen ataerkil kapitalist sisteme karşı tarihimizden aldığımız gücümüzle bu 8 Mart da yine alanlardayız. Çünkü adil eşit ve özgür bir yaşamın; biz kadınların mücadelesi ile kurulabileceğinin farkındayız. Bu sebeple Bolu Kadın Platformu bileşenleri olarak haklı taleplerimizi dile getirebilmek için sizlerle programımızı paylaşıyoruz.

8 Mart 2019 Cuma günü saat 18.00’de Kesk sendika binasında “Kadın ve Hukuk’’ adlı söyleşimiz Bolu Barosundan Kadın Hakları Komisyon Başkanı Av. Fatma Kubilay ve Çocuk Hakları Komisyon Başkanı Av. Nezahat Şule Alcı’nın katılımı ile 9 Mart 2019 Cumartesi saat 15.00’de Demokrasi Meydanında (İzzet Baysal Anıtı önünde) toplanıp Mehmet Yücetürk Sanat Merkezine yürüyüp basın açıklaması gerçekleşecektir. Tüm Bolu Halkını her iki etkinliğimize davet ediyoruz.”

 

Editör: TE Bilisim