AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Bolu Belediyesinin yol çalışması başlattığı Çakmaklar Mezarlığı’nda 3 mezarı yaptıkları girişimlerle taşınmasına vesile olduklarını ifade etti.

 Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Belediyesi, Çamaklar Mezarlığı’nın ortasından geçecek yol için çalışmalarına başladı. Yoğun tepkiler altında başlayan çalışmalar sırasında, yolun geçeceği alanda mezar olmadığı belediye tarafından açıklandı.

“GERÇEĞİ HALKTAN GİZLEMİŞ”

Mezar olmadığı belirtilen alanla ilgili AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı. “3 Mezarı Tanju Özcan'dan Kurtardık” başlığıyla paylaşılan açıklamada, Başkan Tanju Özcan’ın açıklamalarının “yalan” olduğu dile getirildi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Çakmaklar Mezarlığı’nın ortasından dozerlerle yol geçirmek isteyen Bolu Belediyesi’nin, AK Parti Teşkilatı’mızın ve mahallelinin tepkileri üzerine mecburen yaptığı incelemede yol güzergâhında 3 mezar olduğunun tespit edildiğini ve bu mezarların Şehitler Mezarlığı’na taşındığını biliyor muydunuz? Bilememeniz gayet normal çünkü yalanı diline pelesenk etmiş Bolu Belediye Başkanı yaptığı yazılı açıklamada bu gerçeği halktan gizlemiştir. Gelinen noktada haklılığımız bir kez daha ortaya çıkmıştır.”

Editör: TE Bilisim