AK Partili 6 Belediye Meclis üyesi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar’a yönelik sözlerine tepki göstermek için, Haziran Ayı 1’nci oturumuna katılmadı.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Belediye Meclisi Haziran Ayı 1’nci Oturumu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, 16 Mayıs’ta AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar’a yönelik, “Bana niye el sallıyorsunuz, ben evli barklı adamım ayıp oluyor” sözlerinin etkisinde başladı.

Özcan’ın kamuoyunda büyük tepki görmesine neden olan sözlerine karşılık, AK Partili Meclis Üyeleri; Hacer Çınar, Hatice Dinç Doğuluer, Şaziye Turan, Uğur Akbay, Hüseyin Türkmen ve Kamuran Avcı, Haziran Ayı 1’nci Oturumuna katılmadı.

“TOPLANTIYA KATILMAMAYI DÜŞÜNÜYORDUK”

Konuyla ilgili meclis kürsüsünde konuşan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Bülent Oturak, “Normal şartlarda, bugün AK Parti grubu olarak toplantıya katılmamayı düşünüyorduk. Lakin meclis çalışmalarının aksamaması hizmetlerin devam edebilmesi açısından, sizin en son mecliste yapmış olduğunuz saygısızlık neticesinde, diğer bayan arkadaşlarımız katılmadı. Diğer arkadaşlarımızın da normal mazeretleri vardı, bu sayede onlar da katılmamış oldu ama hizmet devam etsin diye bu kadar arkadaşlar katılmaya karar verdik" dedi.

Editör: TE Bilisim