Bolu’nun eşsiz doğa harikalarından Abant Tabiat Parkı ve Gölcük’te, sonbaharın gelmesi ile birlikte renk cümbüşü yaşanıyor. 

Yılın dört mevsimi farklı güzelliklere sahne olan Bolu’nun tabiat harikaları Abant ve Gölcük’te sonbahar güzelliği yaşanıyor. Rengarenk görüntülere sahne olan Abant ve Gölcük’ün rengarenk doğası drone ile görüntülendi.

Ankara ve İstanbul gibi iki metropol kent arasında yer alan ve kolay ulaşım sağlanan, dört mevsim ayrı güzelliğe bürünen Gölcük ve Abant tabiat parkları yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Sonbaharda renk cümbüşünün yaşandığı doğa harikası alanları, 9 ayda yaklaşık 1 milyon 250 bin kişi ziyaret etti. Abant ve Gölcük tabiat parkları ile Yedigöller Milli Parkı, özellikle sonbaharda, yeşil ve sarının bütün tonlarının harmanlandığı doğasıyla farklı bir tatil geçirmek isteyenlere alternatif sunuyor.

Tabiat parklarını ve milli parkı ziyaret edenler, yaban hayatının da içerisinde bulunduğu bölgede otellerde, kamp alanlarında ya da karavanlarda konaklama imkanı buluyor.

Editör: TE Bilisim