Dünya Değişim Akademisi tarafından 29-30 Eylül’de Abant’ta Uluslararası Farkındalık Festivali düzenlenecek. 2 gün sürecek festival, Abant gölü kıyısında, oksijen dolu çam ormanlarının kokusunu içinize bol bol çekebileceğiniz konforlu bir otelde gerçekleşecek. Sekiz farklı çalışmanın yapılacağı etkinlikte tatil, doğa, spor ve sağlıklı yemeklerle değişimin tadı çıkarabilirsiniz.   

Dünya Değişim Akademisi Eylül ayında herkesi farkındalıkla değişmeye davet ediyor.  Uluslararası Farkındalık Festivali’nde umutlarınızı ve hayallerinizi hayata geçirecek enerjiyi ve kararlılığı bulacağınız, kaçırılmayacak bir organizasyon hazırlıyor. Siz de bu değişimin ritmine katılabilir, doğanın kalbinde, kendinize doğru harika keşiflerle dolu bir değişim yolculuğuna çıkabilirsiniz.

Festival Abant gölü kıyısında, oksijen dolu çam ormanlarının kokusunu içinize bol bol çekeceğiniz konforlu bir otelde gerçekleşecek. Sekiz farklı çalışmanın yapılacağı etkinlikte tatil, doğa, spor ve sağlıklı yemeklerle değişimin tadını çıkarabilirsiniz.

Değişim programında; Özgüven, Yaratıcılık, İçsel Güç ve Saf Sevginin geliştirilmesine yönelik 4 özel çalışma var. Ayrıca Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Yenme, Depresyondan Özgürleşme üzerine etkili çalışmalar ve İnteraktif Söyleşi - Tüm Sorulara Cevaplarla değişim, dönüşüm ve gelişim hedeflerinize ulaşacaksınız. Eğlenceli dans gösterileri de programda yer almakta.

Türkiye'nin doğa harikalarından Abant Gölü kıyısında, stres ve gerilimden uzaklaşarak rahatlamak, değişim hayallerinizi gerçekleştirmek ve yaşama yepyeni gözlerle bakmak için kaçırmayın!

Festival programı:

29 Eylül Cumartesi:

11.00 – Kök enerji merkezi çalışması - Özgüvenin geliştirilmesi

12.30 – Kahvaltı

14.30 – Korkuyu Yenme Sanatı

15.30 – Stres Yönetimi

17.00 – Pelvis enerji merkezi çalışması

18.45 – Akşam Yemeği

19.45 – Dans Gösterisi

20.00- Tüm Sorulara Cevaplar – İnteraktif Söyleşi

30 Eylül Pazar:

08.00 – Karın enerji merkezi çalışması

09.40 - Kahvaltı

12.30 – Öfkeyi Dönüştürme Sanatı

13.30 – Depresyondan Özgürleşme Sanatı

15.00 – Göğüs enerji merkezi çalışması

 

 

Editör: TE Bilisim