Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin birçok noktasında trafik denetimi gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde toplamda 3 bin 456 TL idari para cezası kesildi.  

 Haber: Aslı Akış

Bolu Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri,  trafik güvenliği için uygulamalarına devam ediyor. Trafik ekipler amiri Mehdi Çelebi ve ekipler abart egzoz araçlar ve yüksek sesli müzik dinleyen araçlar üzerinde bir çalışma yaptı.  Şehrin çeşitli noktalarında Saat 21.00 ile 23.00 arası gerçekleştirilen uygulamada ekipler, modifiyeli araçlar ve abart egzoz kullanan araçları tek tek durdurup inceledi. Yapılan incelemelerde 31araç sürücüne yüksek sesle müzik dinlemekten, 1 araç sürücüne seyir halinde cep telefonu ile görüşmekten toplamda 32 araç sürücüsüne 3 bin 456 TL idari para cezası kesildi.

Trafik ekipleri amiri Mehdi Çelebi, yüksek sesle müzik dinleyenler Abartı egzoz kullanan, trafik güvenliğini tehlikeye düşüren sürücülere yönelik denetimlerin her gün kesintisiz olarak devam edeceğini bildirdi.

Editör: TE Bilisim