ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın “O devlet kadrolarına bunlar sızarken nasıl ülkü ocaklarıyla MHP arasına, nasıl ADD ile CHP arasında, nasıl PKK ile HDP arasında bir ilişki varsa AK Parti ile FETÖ arasında da aynı şekilde ilişki vardır” ifadelerine tepki gösterdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, KPSS sorularının çalınması ile ilgili olarak, “Geçmişte FETÖ’cüler bunları yapıyor dediğimizde ‘siz hoca efendiye nasıl dil uzatıyorsunuz’ diyorlardı. O devlet kadrolarına bunlar sızarken nasıl ülkü ocaklarıyla MHP arasına, nasıl ADD ile CHP arasında, nasıl PKK ile HDP arasında bir ilişki varsa AK Parti ile FETÖ arasında da aynı şekilde ilişki vardır” sözleriyle  Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl’ün hedefi oldu.

“HADDİNİ BİLMEYE DAVET EDİYORUZ”

Bingöl, sosyal medya hesabından yazılı bir paylaşımda bulunarak, Özcan’a seslendi. Bingöl; “AKP ile FETÖ terör örgütü arasında oluşan, HDP İle PKK terör örgütü arasında oluşan çıkar ilişkisinin sanki ADD ve CHP arasında da olduğunu iddia eden skandal sözlerin sahibi Tanju Özcan haddini aşmıştır. Atatürkçü Düşünce Dernekleri; Kemalist ideolojimizden taviz vermeden, bakanlar kurulu onayı ile kamu yararına çalışan bağımsız dernek statüsündedir. Yalnızca laiklik, demokratik ve tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalması için mücadele veriyor, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı haddini bilmeye ve özür dilemeye davet ediyoruz. Cumhuriyetin ilk yıllarında kurulan her kurum gibi CHP'de; bizim için Türkiye'ye demokrasiyi ve özgürlüğü getiren Atatürk’ün emanetidir” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim