Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın Yeniden Refah Partisi’nin 2.kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Baskın; “Yeniden Refah Partimiz Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük kongresini yapmış ve 1 milyona yakın üye sayısına ulaşmıştır” dedi.

“AHLAK VE MANEVİYAT ÖNCELİKLİ SİYASİ ÇİZGİMİZ VAR”

Ülkenin gerek sosyal gerekse de ekonomik açıdan gidişatından memnun olmayan kitlelerin Dr. Fatih Erbakan öncülüğünde kurulan Yeniden Refah Partisi’nde birleştiğini belirten Başkan Baskın, “Arkamızda hiçbir güç olmaksızın ve hiçbir kuvvete bel bağlamaksızın sadece halkın iradesi ile samimiyet esaslı ahlak ve maneviyat öncelikli bir siyasi çizgi izleme amacı doğrultusunda gönüllüler ordusu ile çıktığımız kutlu davanın üzerinden 2 yıl geçmiştir. Bu süreçte Yeniden Refah Partimiz Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük kongresini yapmış ve 1 milyona yakın üye sayısına ulaşmıştır. Bunların 250 binden fazlası ise resmiyet kazanmıştır” dedi.

“HALKIN TEVECCÜHÜ HER GEÇEN GÜN ARTMAKTADIR”

2 yıl içinde 81 vilayette teşkilatlanmaların tamamlandığını ve seçime girmeye hak kazanan 15 partiden biri olduklarının altını çizen Sadettin Baskın, “Aynı zamanda halkımızın her geçen gün partimize olan teveccühü artmaktadır. Yeniden Refah Partisi, olası bir erken seçim olmazsa 2023 seçimlerinde ciddi bir oy potansiyeline sahip olacaktır. İnşallah ilk seçimde halkın iradesi sandığa yansıyacak ve partimiz Meclis’te çok güçlü bir sayıyla temsil edilecektir” ifadelerini kullandı.

“ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

YRP Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın mesajında 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne de değinerek, “Bu vesileyle ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ diyen Hz. Ali felsefesiyle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum” açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilisim