İlimizde lise birincilerini ödüllendirdiği geleneksel “İzzet Baysal Vakfı Başarı Ödülleri” töreninde İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’ın öğrencilere mesajı okundu. Baysal; “Elde ettiğiniz ‘Okul Birinciliği’  başarınızı kutluyorum. Gençler yolunuz açık şansınız bol olsun” dedi.

Haber: Aslı AKIŞ

İzzet Baysal Vakfı’nın Bolu’daki lise birincilerini ödüllendirdiği geleneksel "İzzet Baysal Vakfı Başarı Ödülleri" töreninin 33’ncüsü gerçekleştirildi. Törende İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Mustafa Yaman tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle programa katılamayan İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’ın mesajı okundu.

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal mesajında gerçekleştirilen ödül töreninin mimarının İzzet Baysal olduğun vurgusunu yaparak; “Koranavirüs nedeniyle bulunduğumuz Darüşşafaka Rezidanstan dışarıya çıkamıyoruz. Bu nedenle ben de sizlerin sevincine bu mesajla katılmak istiyorum. Vakfımızın Genel Sekreterinden aldığım bilgiye göre Sayın Valimizin bilgisi ve önerileri doğrultusunda salgın hastalık nedeniyle, ilçelerimizdeki 27 liseyi birinci olarak bitirenlere ödülleri Üniversitedeki Vakıf büromuzda 05.06 Ağustos 2020 tarihlerinde verilmiştir. Bu gün Bolu merkezde bulunan 22 liseyi birinci olarak bitiren siz değerli gençlerimize vakfımızın ödülleri verilecektir. (Bir gram altın, takdirname,60x90 Türk Bayrağı, Nutuk ve Vakıf yayınları) Ödüllerimiz mütevazi ama manevi değerleri yüksektir.

“BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM”

Sevgili gençler, 4 yıllık bir zorlu süreç sonunda elde ettiğiniz ‘Okul Birinciliği’  başarınızı kutluyorum. Bundan sonraki hem eğitim hem de özel yaşantınızda da başarılarınızın daim olmasını diliyorum. Ayrıca girdiğiniz Üniversite sınavında aldığınız puanlarla istediğiniz bölümlere girmenizi ve burada da başarılarınızın devamını diliyorum.

“ESERLERİNİZLE NE KADAR ÖVÜNSENİZ AZDIR”

Sizlerin yetişmesinde her türlü fedakârlığı yapan anne babaları böyle çalışkan ve başarılı evlatlara sahip oldukları için kutluyorum. Ve Öğrencilerimizi yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimizi, okul yöneticilerimizi, Milli Eğitim Müdürümüzü, yardımcılarını, okul müdürlerini ve tüm çalışanlarını tebrik ederim. Atatürk’ün dediği gibi ‘Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ cümlesini hatırlayarak eserlerinizle ne kadar övünseniz azdır. Bolu’ da eğitimde başarının artması için her türlü çalışmayı yapan, Okullarımızın birçoğunun güçlendirilmesini gerçekleştiren Valimizi,  eğitime katkı verenleri ve tüm yardımseverleri kutluyorum.

“TÖRENİN GERÇEK MİMARI AMCAM İZZET BAYSAL”

Vakfımızın Kurucusu amcam İzzet Baysal’ı sevgi saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad Mekânı cennet olsun. Zira yapılan bu törenin gerçek mimarı odur, Hepinize katılımınız için teşekkür ederim. Gençler yolunuz açık şansınız bol olsun. En derin sevgi ve saygılarımla” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim